17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE: Fata care a anunțat că este sechestrată a fost găsită, însă răpirea nu se confirmă

UPDATE: Fata care a anunțat că este sechestrată a fost găsită, însă răpirea nu se confirmă

IPJ Olt a anunțat că fata carea a sunat, în cursul zilei de luni, 14 octombrie 2019, la 112, anunțând că se află într-o mașină din care nu i se dă voie să coboare a fost identificată pe raza județului Ilfov.

Detaliile „răpirii“ sunt greu de crezut. Fata, în vârstă de 34 ani, din Ilfov, se afla alături de un băiat de 32 ani, șofer la firma fetei, iar în timp ce se deplasau pe Drumul European E 574, în zona pădurii Saru din județul Olt, fata ar fi apelat „din greașeală“ 112. Operatoarea de la STS ar fi auzit doar fraza „Lasă-mă, nebunule, să cobor!“, iar polițiștii au pornit să caute o fată sechestrată, urmărind semnalul telefonului. S-au instituit filtre în mai multe județe, cei doi fiind identificați pe raza județului Ilfov.


„Urmare a apelului primit de IPJ Olt, precizăm că atât persoana care a apelat cât și însoțitorul ei au fost identificați și audiați de polițiști. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate urmând ca procurorul din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Balș să dispună măsuri în cadrul dosarului penal. La activitatea de căutare au fost implicate forțe sporite și polițiști din mai multe județe, persoanele fiind găsite pe raza județului Ilfov“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.
Cei doi vor da explicații amănunțite în dosarul de lipsire de libertate deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș.

Citește și: Apel la 112: O femeie a anunţat că este sechestrată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS