Acasă Eveniment Spărgătorii de maşini îşi fac de cap în Craiova

Spărgătorii de maşini îşi fac de cap în Craiova

-

Spărgătorii de maşini au dat o nouă lovitură în Craiova. De data aceasta, au spart şase maşini parcate în cartierul Rovine, din care au furat CD-playere şi sisteme de navigaţie. Şi asta după ce, în urmă cu o săptămână, alte şapte autoturisme parcate în zona Parcului Puşkin au fost sparte de persoane necunoscute.

Poliţiştii doljeni susţin că au întocmit un dosar penal pentru furt calificat şi încearcă să identifice autorii.
„În această dimineață (miercuri – n.r.), polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au spart mai multe autoturisme situate în cartierul Rovine. În urma cercetărilor desfășurate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că au fost sparte geamurile la şase autoturisme. Din interior au fost sustrase, în majoritatea cazurilor, CD-playerele. În cauză, polițiștii au deschis dosare penale pentru infracțiunea de furt calificat. Sunt desfășurate cercetări în vederea recuperării prejudiciului, a identificării autorilor și a tragerii la răspundere a acestora“, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Spărgătorii de maşini îşi fac de cap în Craiova

Acesta nu este primul incident de acest fel. La jumătatea lunii mai, şase autoturisme parcate pe bulevardul Dacia au fost sparte de persoane necunoscute. Atunci hoţii au plecat cu două casetofoane auto şi două aparate de navigaţie.

La începutul lunii septembrie, hoţii au spart două autoturisme parcate în apropierea unui restaurant de pe strada Pelendava din Craiova.

Ultima „lovitură“ de acest fel a fost dată, tot de persoane necunoscute, în urmă cu o săptămână. Astfel, în noaptea de 12 spre 13 septembrie, persoane necunoscute au spart alte şapte autoturisme parcate pe strada Anul 1848 și pe străzi din apropierea Parcului Pușkin din Craiova. Potrivit oamenilor legii, hoţii au folosit acelaşi sistem de operare – spargerea unui geam lateral. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat pentru Gazeta de Sud că poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor furturilor din autoturisme.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...