21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMaşini sparte pe strada Pelendava

Maşini sparte pe strada Pelendava

Poliţiştii craioveni încearcă să dea de urma unor persoane care, azi-noapte, au spart două autoturisme parcate în apropierea unui restaurant de pe strada Pelendava din Craiova.

În acestă dimineaţă, două persoane se cereau ajutor pe facebook pentru găsirea documentelor furate din maşinile parcate în apropierea unui restaurant. Cele două maşini au fost sparte în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar hoţii au reuşit să fure două genţi. „Dacă a găsit cineva o geantă sau documente pe numele C. Roxana va rog să mă contactaţi. Mi s-a spart maşina în zona restaurantului Ambasador din cartierul Brestei. S-au spart mai multe maşini”, a scris un craiovean.

Întrebaţi despre acestă situaţie, reprezentanţii IPJ Dolj au confirmat furturile şi au explicat că poliţiştii încearcă să dea de urma autorilor. „Au fost comise două furturi prin spargerea geamului a două autoturisme. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi se fac cercetari pentru identificarea autorilor”, au precizat oamenii legii.

Între timp, în jurul prânzului, un craiovean s-a prezentat la Secţia 2 şi a predat cele două genţi, pe care le găsise aruncate pe strada Râului. Din genţi lipseau banii, sumele de 300, respectiv 60 de lei. „Bunurile au fost aduse de o persoană la Secţia 2 şi restituite părţilor vărămate”, au mai explicat poliţiştii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS