Acasă Local Dolj Craiova: Accident pe strada Alexandru Macedonski

Craiova: Accident pe strada Alexandru Macedonski

-

Doi bărbaţi au ajuns la spital în această dimineaţă, în urma unui accident care s-a produs strada Alexandru Macedonski din Craiova.

Un tânăr de 29 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Frații Buzești, la intersecția cu strada Alexandru Macedonski nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire. Autoturismul condus de tânăr a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe strada Alexandru Macedonski.

Aceasta era condusă de un bărbat de 53 de ani, din Craiova.
În urma accidentului, conducătorul autoturismului și un pasager de 44 de ani, din aceeași mașină, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amendaţi pentru folosirea telefonului mobil la volan

Poliţiştii de la Rutieră au dat primele amenzi şoferilor depistaţi folosind telefonul mobil la volan. Asta după ce, de sâmbătă, pot fi sancţionaţi cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului.

Horoscop

Berbec Debutul săptămânii vă aduce multă energie şi dorinţă de a vă implica în tot felul de activităţi. Energia de care daţi...

Bancul zilei

Un om de afaceri are un accident de maşină şi vine poliţistul să facă proces-verbal. Afaceristul: Ce nenorocire!… Mercedesul...