Acasă Local Dolj Craiova: Accident pe strada Alexandru Macedonski

Craiova: Accident pe strada Alexandru Macedonski

-

Doi bărbaţi au ajuns la spital în această dimineaţă, în urma unui accident care s-a produs strada Alexandru Macedonski din Craiova.

Un tânăr de 29 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Frații Buzești, la intersecția cu strada Alexandru Macedonski nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire. Autoturismul condus de tânăr a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe strada Alexandru Macedonski.

Aceasta era condusă de un bărbat de 53 de ani, din Craiova.
În urma accidentului, conducătorul autoturismului și un pasager de 44 de ani, din aceeași mașină, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...