Acasă Actualitate Radare în calea ”vitezomanilor”

Radare în calea ”vitezomanilor”

-

Radare în calea ”vitezomanilor”. Oamenii legii au dat nu mai puțin de 69 de amenzi șoferilor care au apăsat prea mult pedala de accelerație. Asta în urma unor acțiuni preventive care au ținut ocupați polițiștii de la rutieră în tot acest weekend.

”Poliţiştii doljeni au actionat în acest sfârşit de săptâmână pentru prevenirea și combaterea încălcării regimului legal de viteză. S-a acționat şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice/substanţe psihoactive. La acţiune au participat atât poliţişti rutieri, cât şi poliţişti de ordine publică. Oamenii legii au aplicat 126 de sanctiuni contravenţionale, 69 dintre acestea vizând conducători auto care au depăşi limitele legale de viteză stabilite pentru tronsoanele de drum pe care circulau”, susțin reprezentanții IPJ Dolj.

Radare în calea ”vitezomanilor”

Polițiștii doljeni spun că valoarea totală a sancţiunilor aplicate de poliţişti este de peste 44.000 lei. De asemenea, aa măsuri complementare, au fost reţinute 11 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Oamenii legii au dat ca exemplu un tânăr de 22 de ani, din Craiova, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu 119 km/h. Șoferul a ”dat” în radat pe DN 55, în localitatea Secui. De asemenea, un tânăr de 18 ani, din Craiova, a fost depistat conducând un autoturism cu 100 km/h pe Calea București.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.