12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRadare în calea ”vitezomanilor”

Radare în calea ”vitezomanilor”

Radare în calea ”vitezomanilor”. Oamenii legii au dat nu mai puțin de 69 de amenzi șoferilor care au apăsat prea mult pedala de accelerație. Asta în urma unor acțiuni preventive care au ținut ocupați polițiștii de la rutieră în tot acest weekend.

”Poliţiştii doljeni au actionat în acest sfârşit de săptâmână pentru prevenirea și combaterea încălcării regimului legal de viteză. S-a acționat şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice/substanţe psihoactive. La acţiune au participat atât poliţişti rutieri, cât şi poliţişti de ordine publică. Oamenii legii au aplicat 126 de sanctiuni contravenţionale, 69 dintre acestea vizând conducători auto care au depăşi limitele legale de viteză stabilite pentru tronsoanele de drum pe care circulau”, susțin reprezentanții IPJ Dolj.

Radare în calea ”vitezomanilor”

Polițiștii doljeni spun că valoarea totală a sancţiunilor aplicate de poliţişti este de peste 44.000 lei. De asemenea, aa măsuri complementare, au fost reţinute 11 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Oamenii legii au dat ca exemplu un tânăr de 22 de ani, din Craiova, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu 119 km/h. Șoferul a ”dat” în radat pe DN 55, în localitatea Secui. De asemenea, un tânăr de 18 ani, din Craiova, a fost depistat conducând un autoturism cu 100 km/h pe Calea București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS