Acasă Eveniment Poliţiştii au prins la timp un șofer din Bucureşti care a vrut...

Poliţiştii au prins la timp un șofer din Bucureşti care a vrut să-și arunce în aer mașina

-

Poliţiştii de la Secţia 20 au depistat, azi dimineaţă, un tânăr care avea un comportament suspect. În urma verificării autoturismului în care se afla au găsit un dispozitiv exploziv, confecţionat artizanal.

Bărbatul de 30 de ani a fost condus la audieri. Autoturismul în cauză, precum şi obiectul care a ridicat suspiciuni fiind ridicate în vederea cercetării. Cel în cauză susţine ca pe fondul unei depresii a dorit să facă un experiment, aşa cum a văzut într-un documentar, folosind praf utilizat la confecţionarea petardelor„, conform Agerpres.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienţei şi a compoziţiei substanţei în cauză, precum şi a veridicităţii spuselor bărbatului.

Valentina Grădinaru

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.