Acasă Eveniment UPDATE: O femeie gravidă și două fete, implicate într-un accident pe Valea...

UPDATE: O femeie gravidă și două fete, implicate într-un accident pe Valea Oltului

-

Cinci persoane, printre care o femeie gravidă și două fete de 10, respectiv 16 ani, au fost implicate într-un accident produs pe DN 7, în localitatea Brezoi, între trei autoturisme, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotestrezultatul fiind negativ.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au transmis că, din primele date, accidentul s-ar fi produs după ce şoferul unuia dintre autoturismele implicate s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară.

În zonă s-a circulat alternativ, traficul fiind dirijat de către agenţii de poliţie. În jurul orei 14 traficul a fost deblocat complet.

Două persoane au fost rănite ușor, printre cele 5 victime numărându-se o femeie de 43 de ani care a refuzat transportul la spital și două fete, de 10, respectiv 16 ani care au suferit traumatisme abdominale și la gleznă

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.