UPDATE: Grav accident la Işalniţa. Trei adulti și şapte copii au ajuns la spital

UPDATE: Cele două autoturisme circulau pe DN 6 dinspre Craiova spre Filiaşi, iar tirul venea din sens opus. Se pare că unul dintre autoturisme (cel roşu), condus de un bărbat de 49 de ani, din Craiova, s-ar fi angajat într-un viraj la stânga. Acesta a fost lovit din spate de un alt autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din Bralostita.
Primul autoturism ar fi fost apoi proiectat pe sensul opus în fața tirului condus de un bărbat de 50 de ani, din Argeş. Acesta a încercat să evite impactul și din acest motiv s-a răsturnat.
În mașina roșie erau 9 persoane, majoritatea minori. Mai grav rănit a fost conducătorul autoturismului care se încadrase să efectueze virajul la stanga. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp, pe DN 6, în localitatea doljeană Işalniţa. Cinci persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată.

Potrivit ISU Dolj, în accident sunt implicate două autoturisme şi un camion. La faţa locului intervine Detaşamentul 1 Pompieri Craiova, cu un echipaj SMURD, o maşină de Descarcerare şi Secţia de Pompieri Craiova cu o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. De asemenea, în cele două autoturisme erau și 9 copii. Dacă este cazul aceştia vor fi transportați la spital pentru mai multe investigații.
Potrivit IPJ Dolj, tirul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Momentan se circulă cu dificultate, iar polițiștii dirijează circulația în zonă.