Bărbat reținut pentru sustragere de bunuri din trei cabinete medicale

Un bărbat de 43 de ani din Drobeta Turnu Severin, bănuit de sustragerea mai multor bunuri din incinta a trei cabinete medicale de pe raza municipiului, a fost reţinut.

Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din Drobeta Turnu Severin efectuat ieri o percheziție domiciliară în locuina severinenanului. Acesta era bănuit de sustragerea mai multor obiecte din incinta a trei cabinete medicale. Oamenii legii au identificat și ridicat bunuri și obiecte necesare probării activității infracționale a persoanei în cauză.

Din verificările efectuate de polițiști, că în perioada 2 – 9 iulie, bărbatul ar fi pătruns în incinta a trei cabinete medicale prin forțarea ferestrelor de unde ar fi sustras instrumentar medical si medicamente, respectiv 2 laptop-uri.

Prejudiciul restituit persoanelor vătămate

Prejudiciul în valoare de aproximativ 90.000 de lei a fost recuperat în proporție de 95% și restituit persoanelor vătămate.
Față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți. Astăzi bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Dr. Tr. Severin cu propunere de luare a măsurilor legale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.