11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi fraţi au fost reținuți pentru lipsire de libertate

Doi fraţi au fost reținuți pentru lipsire de libertate

Doi fraţi de 33 și 35 de ani au fost reținuți de polițiștii doljeni, pentru 24 de ore, aceștia fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

Polițiști din cadrul Secției 14 Rurală Bârca au fost sesizați, ieri, de o femeie, din Cerăt, că fiica ei, de 21 de ani, a fost luată cu forța de la domiciliu de către fostul soț și fratele acestuia. Aceștia au plecat într-o direcție necunoscută cu un autoturism.
Persoana vătămată și cei doi bărbați, de 33 și 35 de ani, au fost găsiți în comuna Calopăr, fiind apoi conduși la sediul Poliției Orașului Segarcea.
Din cercetări a rezultat faptul că tânăra era despărțită în fapt de soțul său, de aproximativ o lună și jumătate, iar în acest interval de timp aceasta s-ar fi aflat în Constanța, unde ar fi început o altă relație.

Filmul sechestrării

Pe fondul geloziei și aflând că tânăra a revenit la domiciliul părinților săi, bărbatul s-a deplasat la locuința acestora. El a purtat discuții cu privire la cei doi copii rămași în întreținerea sa, discuții care însă au degenerat.

Astfel, bărbatul în cauză și fratele acestuia ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței socrului său. Prin violență și împotriva voinței sale, ei ar fi luat-o pe tânără și ar fi urcat-o în autoturismul cu care veniseră, plecând în direcția orașului Segarcea.

De asemenea, pe drum și la locuința din comuna Calopăr cei doi ar fi agresat-o fizic și amenințat-o cu moartea pe tânără.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.
Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, urmând ca, în cursul acestei zile aceștia să fie prezentați unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS