13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentProcurorii cer arestarea preventivă a lui Leo de la Strehaia şi a fiului său pentru înşelăciune

Procurorii cer arestarea preventivă a lui Leo de la Strehaia şi a fiului său pentru înşelăciune

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus, astăzi, punerea în mişcare a acţiunii penale. Leo de la Strehaia, fiul său şi un alt bărbat sunt reţinuţi pentru înşelăciune.

Au păcălit un afacerist

Anchetatorii arată că cei trei au păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat, potrivit Mediafax.ro.

,,Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a dispus la data de 19 iulie 2019 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de 3 persoane pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată. În cuprinsul actului de inculpare s-a reţinut că, în cursul lunii iulie 2019, cele 3 persoane au indus în eroare reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, determinându-i să livreze cantitatea de 150 de aparate de climatizare, lăsându-le garanţie bilete la ordin, emise de societăţi comerciale controlate de aceştia prin interpuşi, selectaţi din rândul persoanelor cu o situaţie material precară”, a precizat Călin Radu Bogdan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Leo de la Strehaia: Plată va fi dată în 60 de zile

Acesta spune că cumpărat de la o firmă aparate de climatizare, iar plată va fi făcută în 60 de zile. Acesta susţine că nu a folosit indentităţi false. Leo de la Strehaia, împreună cu fiul său şi cu un alt bărbat, ar fi păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat. Prejudiciul în cauză este de 300.000 de lei.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS