11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn elev s-a sinucis, la o zi după ce a susţinut Bacalaureatul

Un elev s-a sinucis, la o zi după ce a susţinut Bacalaureatul

Un elev s-a sinucis, la o zi după ce a susţinut Bacalaureatul. Este vorba despre un adolescent de 18 ani, absolvent al Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea. Acesta a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraş, la o zi după ce susţinuse examenul de Bacalaureat, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a declarat, că nu există suspiciuni în privinţa morţii tânărului. Cercetările polițiștilor continuă sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

„Poliţiştii au fost sesizaţi vineri după amiază printr-un apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Combatare a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor”, a spus Dinu.

Tânărul nu a lăsat bilet de adio

Surse judiciare au declarat la rândul lor că adolescentul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac situat într-o pădurice din spatele unei benzinării de pe strada Ştefan cel Mare din Oradea. Apelul la 112 a fost făcut de un cetăţean care trecea prin zonă.

Adolescentul nu a lăsat niciun bilet, astfel că nimeni nu înţelege ce l-ar fi determinat să recurgă la un asemenea gest, mai ales că fusese un elev cu rezultate bune la învăţătură, excela la limbile străine, fiind pasionat în special de limba chineză. Tânărul tocmai susţinuse examenul de Bacalaureat.

Poliția din cadrul IPJ Oradea va continua cercetările pentru a stabili cu exactitatea ce anume a condus la această tragedie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS