19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Acasă Eveniment Fetiţă luată cu mascaţii ca să fie trimisă în America

Fetiţă luată cu mascaţii ca să fie trimisă în America

0
Fetiţă luată cu mascaţii ca să fie trimisă în America

O fetiţă de 9 ani a fost luată cu mascaţii din camera ei, la Baia de Aramă, ca să fie trimisă în America: „Mami, nu vreau să plec!”, strigă fetiţa disperată, agăţându-se de hainele femeii care a crescut-o.

Imagini halucinante filmate vineri de dimineaţă la Baia de Aramă, în Mehedinţi, acolo unde mai mulţi poliţişti au intrat cu forţa în casa unor localnici, împreună cu angajaţi ai asistenţei sociale, pentru a lua o fetiţă de 9 ani din casa în care a crescut, potrivit observator.tv.

În cele 6 minute filmate şi postate pe Facebook se vede cum copila e luată pe sus din camera ei, de lângă sora ei mai mică, şi obligată să plece cu oameni pe care nu îi cunoaşte.
Scenele filmate sunt cutremurătoare: bărbatul care a luat-o de la orfelinat plânge, soţia lui leşină, iar fetiţa ţipă disperată.

Poliţiştii au venit cu mandat de percheziţie, avocat şi nu au fost înduplecaţi de nimic. Sorina fuge prin casă, împreună cu Andreea, surioara ei, îngrozite de ce li se întâmplă.

Cele două surori au fost crescute de familia din Baia de Aramă în ultimii 8 ani, dar numai Andreea a putut fi înfiată de aceasta. Sorina, fetiţa după care au venit poliţiştii, a fost înfiată de o familie din America, fără ca cei care au crescut-o să fie înştiinţaţi.