10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBancuriHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Este nevoie să vă ocupaţi de curăţenie generală, reparaţii sau de vânzarea sau achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudenţă, deoarece relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu vă bazaţi pe cele spuse sau decise acum.

TAUR
Multă lume va dori să vă vorbească în această săptămână. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fiţi prudent și evitaţi discuţiile ample. Gândurile vă sunt îndreptate spre câștiguri și investiţii, dar ar fi bine să lăsaţi deciziile majore și semnarea documentelor importante pentru altă perioadă.

GEMENI
Sunteţi pus pe fapte mari în această săptămână. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt șanse deosebite de a trasa direcţii noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Accentele acestor zile se află pe relaţiile cu ceilalţi, mai ales pe cele cu partenerul de viaţă și pe relaţiile de colaborare.

RAC
Sunteţi capricios în această săptămână, astfel că puţini sunt capabili să vă intre în voie. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri noi, pentru a vă ocupa de nevoile dumneavoastră sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relaţiile cu ceilalţi.

LEU
Este clar că în relaţiile de prietenie se finalizează un capitol important. Asta înseamnă că veţi renunţa la unii sau vă veţi schimba radical atitudinea faţă de ei. Concluziile privitoare la segmentul prietenilor și susţinătorilor din segmentul socio-profesional vă vor determina să redefiniţi conceptul de prietenie, orientându-vă totodată spre alte persoane de o mai bună calitate. Final de proiecte profesionale.

FECIOARĂ
Sunteţi înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii. Emotivitatea și subiectivismul vă împiedică să ajungeţi la un consens chiar și cu dumneavoastră înşivă. Evitaţi să povestiţi despre dumneavoastră și planurile de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, deci fiţi pudent și îngrijiţi-vă corespunzător.

BALANŢĂ
Sunteţi solicitat de multă lume, atât la serviciu, cât și acasă. Alegeţi-vă vorbele și gesturile cu grijă, întrucât vă sunt observate cu atenţie și criticate în consecinţă. Gândirea și comunicarea sunt viciate în general, deci este dificil să se ajungă la un consens. Prudenţă, răbdare, dozarea eforturilor!

SCORPION
Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activităţi socio-profesionale sunt subiectele principale ale acestei săptămâni. Sunt posibile erori de gândire și comunicare, de aceea fiţi prudent și nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. La serviciu sunteţi solicitat de șefi pentru reluarea unor sarcini de lucru vechi care au rămas nefinalizate.

SĂGETĂTOR
Se conturează cheltuieli comune cu alţii pe facturi, taxe, servicii sau investiţii. Sunt momente bune pentru a lămuri bugetul de cheltuieli și pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiţi cu măsură și evitaţi implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure. Planuri de călătorii, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, participare la seminarii, activităţi culturale.

CAPRICORN
Relaţiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămuriţi fie aspectele vieţii de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că dumneavoastră sunteţi sensibil și concentrat pe propria persoană. Fiţi prudent și acordaţi atenţie și celorlalţi, în limita posibilităţilor.

VĂRSĂTOR
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și în plan personal aveţi multe și mărunte de făcut. Dozaţi-vă eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenţia afecţiuni mai vechi sau mai noi. De reţinut că la serviciu există animozităţi ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească.

PEȘTI
Este bine să vă îndreptaţi atenţia spre persoana iubită, spre copii, dar și spre hobbyuri. Activităţile recreative desfășurate alături de cei dragi vă relaxează, vă amuză și vă provoacă să vă exersaţi creativitatea. Aţi putea realiza adevărate opere de artă în aceste zile. La serviciu se animă atmosfera la mijlocul săptămânii, datorită unor sarcini de lucru ce trebuie reluate sau lămurite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS