31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeȘtefan Stoica: ”PNL are candidați onești și bine pregătiți profesional”

Ștefan Stoica: ”PNL are candidați onești și bine pregătiți profesional”

Președintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica, alături de președintele PNL Nicolae Ciucă, secretarul general al partidului, Lucian Bode, candidații PNL la Consiliul Județean Dolj, Nicușor Roșca și Primăria Craiova, Nicolae Giugea au făcut o vizită în mai multe localități din județul Dolj pentru a susține candidații liberali.

În comuna Valea Stanciului din partea PNL candidează Elena Vîrdol, vieprimar, care în prezent are atribuții de primar, după ce fostul edil a fost implicat într-un scandal cu trucarea unor licitații.

La Sadova, candidatul liberal este Mihai Safta, la Dăbuleni, Marian-Viorel Nanu, iar la Pielești, Dan Viorel Dică.  În fiecare dintre aceste localități, liberalii au venit cu oameni capabili, care știu problemele localităților și vin cu soluții concrete.

Echipa PNL Dolj și-a propus ca la nivelul județului Dolj toate localitățile care au primari sau vor avea primari liberali să facă diferența. Să existe o viziune clară care să permită investiții etapizate în sistemele de apă, canal și drumuri, să fie dezvoltată infrastructura educațională și sanitară și să existe sprijin financiar pentru construirea și consolidarea edificiilor culturale și religioase.

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica a subliniat acest lucru

”PNL are candidați onești și bine pregătiți profesional. La Valea Stanciului, doamna Elena Vîrdol a demonstrat că se poate face administrație într-un mod responsabil și cu adevărat în interesul cetățenilor, iar aprecierea comunității nu a întârziat să apară.

La Sadova, propunem un candidat tânăr, cu o viziune de dezvoltare a localității și care își dorește să demonstreze că această comună poate deveni un pol important pe harta județului.

Candidatul de la Dăbuleni, Marian-Viorel Nanu este actualul viceprimar, un om cu o bogată experiență profesională și administrativă. Proiectele pe care el le propune sunt foarte importante – atragerea de fonduri europene, dezvoltarea infrastructurii agricole sau atragerea de investiții private astfel încât tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite. Echipa de la Dăbuleni este una determinată să câștige și să ofere comunității o șansă la dezvoltare.”

Dezvoltarea Pieleștiului este strâns legată de numele lui Viorel Dică, marile proiecte fiind inițiate de el și datorate în mare parte viziunii și eforturilor sale. După 9 iunie, Pieleștiul se va afla din nou pe mâini bune și își va relua ritmul de dezvoltare pierdut în ultimii patru ani.

Ștefan Stoica a mai vorbit și despre cea mai importantă investiție din zonă – conducta de gaze care trebuie să fie extinsă în întreg sudul județului.

Prezența în Dolj a președintelui PNL Nicolae Ciucă și a secretarul general al partidului, Lucian Bode sunt dovezi că aceste proiecte vor continua.

Lucian Bode, secretarul general al Partidului Național Liberal a declarat:

„Felicit organizația PNL Dolj pentru faptul că a depus liste complete în toate localitățile din județ. Același lucru s-a întâmplat și în restul țării și putem spune că este o performanță care ne arată că pe 9 iunie, PNL poate câștiga alegerile locale.”

Liderul PNL a vorbit și despre programul Anghel Saligny, cel mai important program de dezvoltare din ultimii 30 de ani din România.

La rândul său, președintele PNL, Nicolae Ciucă s-a referit la rolul PNL și la stabilitatea lui de-a lungul timpului.

 ” Partidul Național Liberal  nu este doar partidul cu cea mai îndelungată istorie din România. Este partidul cu cea mai îndelungată istorie din Uniunea Europeană. Din 1875 de la înființare și până acum, valorile PNL nu s-au alterat. Suntem aceeași apărători ai credinței creștine, ai valorilor familiei, ai libertății, ai inițiativei private și ai dezvoltării.”

Nicolae Ciucă a mai spus că marea problema a politicii din România este că la fiecare 4 ani, în campania electorală, se vorbește despre asfalt, apă și canalizare.

”Este momentul să vorbim despre dezvoltare economică. PIB-ul Doljului este cu 20 % mai mic decât media pe țară. Și vorbim despre un județ care era printre primele din țară. Aici era industrie, agricultură, se producea foarte mult.”

Sunt localități în județul Dolj conduse de primari PNL care s-au dezvoltat mult, unde există utilități, s-a investit în infrastructura șolară și sport, infrastructura rutieră, infrastructura agricolă. Au fost încurajate investițiile private și accesarea fondurilor europene.

Echipa PNL își propune să continue dezvoltarea localităților, să ofere cetățenilor un trai mai bun, siguranță și oportunități de creștere economică.

Principalul nostru obiectiv sunt oamenii, calitatea vieții acestora și transformarea comunităților. Suntem o echipă tânără, determinată și consecventă. În următorii patru ani, schimbăm în bine Doljul!

Cod AEP: 21240015

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS