17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeSofia Bistro: De 18 ani, aceeaşi dragoste şi pasiune pentru gust

Sofia Bistro: De 18 ani, aceeaşi dragoste şi pasiune pentru gust

În peisajul pastelat al refugiilor urbane din oraş, Sofia Bistro a rămas de-a lungul anilor una dintre ancorele craiovenilor iubitori ai gastronomiei şi ai spaţiilor de bun-gust unde poţi să ieşi la un pahar de vin cu prietenii, la o masă delicioasă în familie sau la o întâlnire de business. Sunt 18 ani de când elegantul bistro şi-a deschis pentru prima dată porţile şi a aşezat primele meniuri pe masă. 18 ani de prospeţime şi de pasiune pentru gust.

În ciuda provocărilor fireşti care însoţesc traiectoria oricărei afaceri şi de care restaurantul Sofia Bistro nu a fost nici el scutit, localul a reuşit să câştige inimile şi papilele gustative ale craiovenilor şi să ducă tradiţia mai departe.

“Au fost ani grei, a fost şi pandemia, perioadele de criză economică şi de schimbări fiscale care afectează periodic antreprenorii, însă Sofia Bistro a reuşit să surmonteze orice obstacol şi iată, este tot aici, aşteptându-şi oaspeţii cu aceeaşi dragoste pentru mâncarea bună şi atmosfera caldă”, spun reprezentanţii bistroului.

Şi asta pentru că, în decursul celor 18 ani de existenţă, echipa a rămas, în mare parte, neschimbată, mizându-se pe continuitate, pe tradiţie, fără a fi scăpată din vedere nevoia de adaptare.

“Ne adaptăm mereu, dar păstrând esenţa. Şi mâncarea este firul roşu care a menţinut spiritul locului atât de proaspăt. Pentru că nu folosim aditivi, nu folosim coloranţi, ţinem foarte mult la gustul autentic şi natural. Pentru noi, savoarea preparatelor vine din lucruri simple, dar şi din pasiune şi din onestitatea faţă de cei care vin la Sofia”, transmite echipa restaurantului.

Telefon pentru rezervări şi livrări: 0739 519 250

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS