9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeAvantajele cărucioarelor ușoare de vară

Avantajele cărucioarelor ușoare de vară

Mulți părinți tineri trebuie să cumpere primul cărucior pentru bebeluș înainte ca acesta să se nască sau în timp ce este încă în maternitate. Este puțin dificil în acest moment să luăm în considerare toți factorii importanți, mai ales atunci când ne simțim presați de timp și deseori de finanțe. Pentru face această alegere de referință, este bine să ne amintim că ea va fi alături de noi în fiecare zi în următorii câțiva ani. Greutatea căruciorului este crucială atunci când planificați achiziția.

Ce trebuie să știm?

Căruciorul mediu cântărește între 6 și 16 kg. În majoritatea cazurilor, elementele „extra” ale modelului duc inevitabil la o creștere a masei sale. Cu toate acestea, acest lucru nu este neapărat valabil.

Cum să stabilim dacă avem nevoie de un cărucior ușor pentru vară?

Pentru a lua decizia corectă, sfatul nostru este să luați în considerare următorii factori:

La ce etaj se află locuința dvs.? Clădirea are lift?

Dacă locuiți într-un apartament la un etaj superior, chiar și cu liftul, știți că se poate întâmpla orice – de la un accident la fața locului până la o întrerupere a curentului electric și multe altele. Chiar dacă acest lucru se întâmplă doar o dată sau de două ori pe an, este posibil să nu fie o idee bună să vă opriți la un cărucior care cântărește mai mult de 8 kg. Împreună cu bebelușul și bagajele, acesta poate ajunge la 20 kg. Dacă nu aveți acces la o cameră de service unde să lăsați căruciorul, aceasta va fi o provocare serioasă și poate chiar să vă pună în pericol sănătatea. Asigurați-vă cu un cărucior cu greutate mică și ușor de transportat.

Cât de condiționată este infrastructura din cartierul dvs.?

Luați în considerare dacă există un număr mare de stații de metrou, pasaje superioare și alte facilități de infrastructură în zona casei dvs. Sunt potrivite pentru mișcarea persoanelor cu copii mici? Trebuie să ținem cont că, chiar dacă scările sunt echipate cu o rampă, uneori nu corespunde ampatamentului standard pentru un cărucior. Dacă vă așteptați la probleme, înarmați-vă cu un vehicul pentru copii off-road și ușor.

Perioada vacanței

Indiferent dacă preferați o vacanță la mare sau sunteți un fan al excursiilor la munte, noul dvs. mic membru al familiei va avea nevoie de propriul transport pentru a vă însoți în aventuri. În acest moment, este mai important ca niciodată să aveți un cărucior ușor de transportat.

Dacă intenționați să vă aventurați în timpul sezonului estival, poate fi o idee bună să obțineți un model combinat de cărucior sau carucioare copii sport . Puteți alege în ce să-l transformați – un scaun auto, un landou de dormit sau chiar o tricicletă pentru copiii mai mari. Acest lucru va economisi spațiu în portbagajul mașinii. Și aici, totuși, trebuie acordată atenție situației specifice – dacă exagerați cu versatilitatea, căruciorul poate să nu fie atât de ușor.

Accesorii

Dacă aveți nevoie de cărucior, vă sfătuim să alegeți cea mai simplă opțiune care vi se potrivește. Acum, pe lângă acesta, puteți cumpăra diverse accesorii și nu veți rata nimic. De exemplu, husa de ploaie, copertina, sacul termic – toate aceste lucruri pot fi încorporate în cărucior și pot fi achiziționate separat. În acest fel, veți avea întotdeauna doar configurația de care aveți nevoie pe moment și nimic inutil.

Siguranță

Rețineți că, dacă căruciorul este prea ușor, nu ar trebui să atașăm o geantă sau un rucsac prea greu. Se poate răsturna și cădea. Unele cărucioare vin în combinație cu o geantă pentru bebeluși, special concepută și adaptată modelului.

Kidso.ro este portalul unde veți găsi totul pentru bebelușul dvs. Puteți utiliza meniul interactiv pentru a vă filtra dorințele alegând, de exemplu, după marcă, preț, tip de coș și puteți vedea și ofertele noastre promoționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS