22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Ce victorie! SCMU Craiova a „ucis“ avantajul Zalăului și egalează la general

Volei (m) / Ce victorie! SCMU Craiova a „ucis“ avantajul Zalăului și egalează la general

Victorie mare pentru SCMU Craiova la Zalău! Voleibaliștii pregătiți de Dănuț Pascu au obținut un succes extrem de important pe terenul celor de la Zalău, scor 3-2 (18-25, 25-20, 26-24, 18-25, 15-11) și astfel au reușit să împingă duelul într-un decisiv. În primul joc, formația din Sălaj s-a impus în Polivalenta din Bănie cu 3-1.

După un 25-18 clar pentru Zalău în primul act, a urmat un set aproape perfect pentru olteni. Băieții lui Pascu i-au luat tare pe adversari și, după 15-9 la jumătatea parțialului, l-au închis, într-un final, la 20. Setul al treilea a fost cel mai echilibrat. Ambele formații au luptat pentru fiecare punct, dar mai inspirată a fost SCMU Craiova! La 24-24, alb-albaștrii au luat două puncte uriașe și au trecut în avantaj pe tabelă.

Final încins, victorie mare a oltenilor

Sălăjenii au jucat mult mai bine în cel de-al patrulea set și au împins meciul în decisiv după 25-18. Craiova a gestionat foarte bine setul decisiv și a demonstrat că este echipa mai valoroasă. Oltenii au reușit să se desprindă la 10-7, iar din acel moment gazdele nu au mai avut nicio replică. S-a încheiat 15-11, iar SCMU va lupta pentru calificare în fața propriilor fani, într-un meci decisiv.

SCMU Craiova: Stöhr 2 puncte, Ćuk 10, Hernandez 12, Călin 13, Paez, Ćulafić 21 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Jimenez 9 puncte, Ocunschi, Durski 1, Tarța 1, Capotă 1.

Disputa cu numărul trei, cea care va decide cine merge mai departe, va avea loc sâmbătă, în Sala Polivalentă. Învingătoarea o va întâlni pe Steaua București în duelul pentru locul cinci. Roș-albaștrii au trecut deja cu 2-0 de CSM Constanța.

Citește și: Ivaylo Petev nu mai este antrenorul Ştiinţei! Ratarea obiectivelor i-a fost „fatală“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS