13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiCEV Cup / SCMU Craiova, eșec dramatic în Serbia, cu Radnicki! Calificarea se joacă în Bănie

CEV Cup / SCMU Craiova, eșec dramatic în Serbia, cu Radnicki! Calificarea se joacă în Bănie

SCMU Craiova a avut parte de un meci de-a dreptul incredibil joi seară, în primul tur al 16-imilor CEV Cup. Formația oltean a cedat la mare luptă pe terenul sârbilor de la Radnicki, scor 2-3 (25-23, 18-25, 17-25, 25-21, 28-30), la capătul unui meci care părea să nu aibă final, în special după desfășurarea inedită a setului decisiv.

Meciul a început echilibrat, dar Craiova și-a adjudecat primul set la 23. Gazdele au dominat actele doi și trei, au trecut în față pe tabelă, dar trupa lui Dănuț Pascu a avut puterea de a trimite jocul în decisiv. Setul cinci a fost unul spectaculos, de un nivel extrem de ridicat, iar emoțiile au fost trăite la maximum. S-a jucat, efectiv, de la egal la egal, iar la un moment dat se ajunsese la un incredibil 28-28. Acolo a fost momentul în care alb-albaștrii au clacat, iar sârbii au încheiat victorioși.

Calificarea în optimile de finală ale competiției nu s-a încheiat, pentru că returul va avea loc săptămâna viitoare, în Bănie. SCMU Craiova va fi nevoită să câștige acel joc pentru a avansa în competiție.

Citește și: Trofeul Carpați / România, victorioasă după ce a forțat doar o repriză cu Elveția

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS