5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiDan Pascu, afectat de eşecul cu Zalău: „Este o înfrângere extrem de dureroasă“

Dan Pascu, afectat de eşecul cu Zalău: „Este o înfrângere extrem de dureroasă“

SCMU Craiova a pierdut dramatic disputa cu SCM Zalău, din Sala Polivalentă, scor 2-3, chiar dacă a condus o bună perioadă de timp ostilităţile. Chiar dacă oltenii rămân favoriţi în continuare la locul al 4-lea înaintea play-off-ului, antrenorul Dan Pascu nu a fost deloc mulţumit de ceea ce a văzut pe teren.

Vizibil afectat de eşecul cu Zalău, tehnicianul Dan Pascu s-a arătat supărat pe desfăşurarea jocului, dar a avut puterea pentru a-i felicita pe adversari.

„Am avut două seturi foarte bune, am fost disciplinaţi tactic şi ne-am făcut treaba perfect. A intervenit, apoi, această relaxare sau poate chiar oboseală. Avem o serie de câteva meciuri pe care le-am jucat din trei în trei zile şi cred că s-a văzut faptul că băieţii nu au fost la capacitate fizică maximă în acest duel. Pentru mine este o înfrângere extrem de dureroasă. Felicit echipa din Zalău pentru că au avut puterea de a lupta mai mult decât noi şi încrederea că pot întoarce soarta partidei. Ne vedem de treabă mai departe, nu mai avem ce face acum. Nu pot spune că vom juca cu Rapid sau Zalău în play-off, nu ştiu ce se va întâmpla, dar nici nu mă gândesc la acest lucru în momentele de faţă“, a spus Dan Pascu.

Pentru SCMU Craiova va urma un duel tare la Galaţi, cu Arcada. Partida este programată miercuri, 1 martie, de la ora 18.00.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova a condus Zalăul, dar a pierdut incredibil disputa din Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS