13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Meci de uitat! SCMU Craiova a pierdut fără drept de apel cu Steaua

Volei (m) / Meci de uitat! SCMU Craiova a pierdut fără drept de apel cu Steaua

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au vut parte de un meci horror sâmbătă seară, în Sala Polivalentă. Trupa lui Dan Pascu a pierdut categoric în propriul fief în fața Stelei București, scor 0-3 (15-25, 15-25, 17-25) și astfel a bifat primul eșec în acest an. Partida a contat pentru etapa a 13-a din Divizia A1.

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru alb-albaștri, Steaua făcând blocaje perfecte la fiecare minge și punctând în momentele de slăbiciune. S-a ajuns la un surprinzător 7-0 pentru bucureșteni în primul set, ceea ce a făcut ca Dan Pascu să solicite timeout. Imediat după au apărut și punctele în tabăra Craiovei, dar a fost prea târziu pentru a mai salva ceva din set. S-a încheiat 25-15 pentru Steaua, care a trecut în față pe tabelă.

Prea multe nu sunt de spus nici despre seturile doi și trei, pentru că oltenii nu au avut efectiv ce să le facă steliștilor în această dispită. Bucureștenii au stat excelent și pe preluare și pe atac, iar victoria le-a revenit cât se poate de clar. La final, Steaua s-a impus cu 3-0, iar Craiova a înregistrat primul eșec din acest an.

Pentru SCMU Craiova va urma un duel la Suceava, săptămâna viitoare.

Citește și: Volei (f) / SCMU Craiova nu i-a luat niciun set Rapidului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS