17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / 2023 începe perfect pentru SCMU: victorie de trei puncte la Constanța

Volei (m) / 2023 începe perfect pentru SCMU: victorie de trei puncte la Constanța

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au parte de un început de an 2023 perfect. Trupa alb-albastră a câștigat, sâmbătă seară, duelul de la Constanța, cu CSM, scor 3-0 (25-22, 25-20, 25-23), la capătul unui meci în care echipa mai valoroasă și-a spus cuvântul fix în momentele importante ale meciului. Partida a contat pentru etapa a 12-a din Divizia A1.

Per total, meciul de la malul mării a fost unul disputat, iar ambele echipe s-au ridicat la un nivel bun chiar dacă a fost primul meci oficial după pauza de iarnă. S-a jucat cam de la egal la egal în toate cele trei seturi, dar gruparea din Bănie a reușit de fiecare dată să se desprindă decisiv într-un anumit moment al seturilor. Băieții lui Dan Pascu au făcut un meci bun, s-au descurcat așa cum trebuia atât pe atac, cât și la primire, iar cele trei puncte au intrat fără doar și poate în conturile alb-albaștrilor.

În urma acestui succes, SCMU Craiova a adunat 27 de puncte și se menține pe poziția a 4-a în clasament. De notat faptul că distanța față de urmăritoarea Rapid s-a mărit la cinci puncte, după ce giuleștenii au cedat la Galați cu 3-0.

Pentru SCMU Craiova va urma săptămâna viitoare un meci tare în Sala Polivalentă cu Steaua.

Citește și: Traseu greu în Cupă pentru SCMU! Avem reeditarea finalei din Bănie în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS