14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / SCMU Craiova, victorie muncită şi meritată la Piteşti!

Volei (f) / SCMU Craiova, victorie muncită şi meritată la Piteşti!

Voleibalistele de la SCMU Craiova au avut mult de tras pentru o victorie extrem de importantă la Piteşti, miercuri seară. Formaţia alb-albastră s-a impus în Trivale cu scorul de 3-2 (14-25, 25-21, 25-16, 21-25, 17-15) la capătul unui joc intens, decis în prelungirile setului al 5-lea. Partida a contat pentru etapa 11-a din Divizia A1.

Cu acest succes, SCMU şi-a consolidat locul al 8-lea, ceea ce şi-a pus în plan înaintea duelului cu Piteşti. Meciul a avut o desfăşurare extrem de interesantă, iar cele două echipe au mers din egal în egal, chiar şi în decisiv. Craiova a început groaznic meciul, fetele lui Măcicăşan au greşit tot, iar gazdele au trecut în avantaj după 25-14.

Revenirea oltencelor a avut loc în actul secund, când s-au impus cu 25-21, iar apoi au trecut şi în faţă pe tabelă, câştigând categoric setul trei cu 25-16. Formaţia din Argeş nu a renunţat la meci, a triumfat la 21 în actul patru, iar meciul a trecut în decisiv. Chiar şi în cele mai importante momente ale meciului s-a mers cap la cap, iar decisivul a ajuns şi în prelungiri. La 15-15, gruparea din Bănie a fost mai inspirată, a luat ultimele două puncte şi a închis meciul.

În urma acestei victorii, Craiova a luat două puncte şi rămâne pe poziţia a 8-a, la două lungimi de CSM Bucureşti. De partea celalată, Piteştiul este pe 9, cu şapte puncte.

Campionatul se întrerupe în acest moment, viitoarea etapă urmând a se disputa undeva la mijlocul lunii ianuarie.

Citeşte şi: SCM Craiova primeşte vizita Zalăului în ultimul meci din 2022

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS