14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiUn nou eşec greu de digerat! SCMU a cedat la Galaţi după un meci pe muchie de cuţit

Un nou eşec greu de digerat! SCMU a cedat la Galaţi după un meci pe muchie de cuţit

Se pare că meciurile dintre SCMU Craiova şi Arcada Galaţi sunt adevărate roller-coast-uri în voleiul românesc, care aduc multă tensiune şi spectaculozitate pe parchet. După semifinala din Cupă, la Galaţi s-au reîntâlnit marţi seară cele două rivale, într-un prim joc din play-off-ul Diviziei A1. Şi de această dacă gazdele au triumfat, dar, de fiecare dată, a fost nevoie de extrem de multă muncă şi de un efort în plus, pentru că SCMU are o echipă redutabilă. La final, Arcada s-a impus cu scorul de 3-1 (25-15, 25-27, 33-31, 25-14), a luat toate cele trei puncte, dar, cu siguranţă, nu va uita prea curând setul al treilea, care, fără dubii, poate intra în istorie.

Băieții lui Dănuț Pascu au pierdut clar primul set al întâlnirii (25-15), dar au reușit să se monteze în actul secund, câștigat de alb-albaștrii cu 27-25. Craiova a avut 19-16 și 23-20, însă au închis setul doar în prelungiri. Setul trei a fost cu adevărat nebun, dar la Craiova ne-am obişnuit deja cu astfel de situaţii. Craiovenii au condus în mai multe rânduri, chiar și cu trei puncte avans, dar de fiecare dată gazdele au reintrat în joc. Oltenii au avut două mingi de set la 24-23 și 25-24, dar din nou cei de la Galaţi au revenit şi au trecut la conducere. La 32-31, Arcada a reuşit punctul izbăvitor şi a făcut 2-1.

În setul 4, doar o singură echipă a mai fost pe teren, alb-albaştrii resimţindu-se după actul precedent. Mai mult de atât, gazdele au avut şi un plus vizibil la capitolul moral, astfel că meciul s-a închis cu 25-14.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciul cu Dinamo București. Jocul este programat duminică, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă.

Citeşte şi: SCMU Craiova, nevoită să recupereze puncte în LNBM. Victoria la Constanţa, obligatorie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS