10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiAsta da revanșă! SCMU Craiova a produs surpriza și a bătut-o pe Dinamo, chiar la București

Asta da revanșă! SCMU Craiova a produs surpriza și a bătut-o pe Dinamo, chiar la București

SCMU Craiova a reușit unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon în deplasarea de la Dinamo, din această seară. Alb-albaștrii lui Dan Pascu s-au întrecut pe sine, au jucat cu sufletul, iar la final s-au putut bucura de o victorie mare, poate chiar nesperată. A fost 3-2 () pentru echipa din Bănie, care a luat o opțiune serioasă pentru un loc de play-off și, de ce nu, pentru o clasare cât mai sus în clasament.

După un start de meci deloc excelent, în care Dinamo și-a făcut jocul și a trecut în față pe tabelă (25-18), SCMU și-a revenit brusc și nu a făcut-o oricum, ci printr-un joc extrem de solid, cu multe faze și puncte spectaculoase. Seturile doi și trei au fost un adevărat „calup de sănătate“ pentru elevii lui Pascu, care au dominat jocul și au trecut în față pe tabelă convingător după 25-19 și 25-16.

Pascu a promis atitudine, atitudine am avut!

Dinamo nu a renunțat la meci și imediat a replicat solid, în actul al patrulea, unul pe care l-a controlat încă de la primele mingi. Cu cel puțin un punct deja asigurat, în tabăra Craiovei s-a instalat calmul, dar gândul la o posibilă victorie în „Ștefan cel Mare“ nu a dispărut în nicio clipă. După ce Dinamo a restabilit egalitate, actul decisiv a fost un adevărat thriller, iar desfășurarea lui a fost într-adevăr incredibilă.

S-a mers pur și simplu de la egal la egal până la scorul de 9-9, când Dinamo a câștigat trei mingi consecutive și părea desprinsă în câștigătoare. Doar că, oltenii nu au renunțat nici în acel moment la o posibilă victorie și au întors fantastic soarta meciului. A fost chiar și 14-13 pentru gazde, care mai aveau un singur punct de luat pentru a-și adjudeca victoria, dar revenirea a fost până la final. SCMU a luat ultimele trei puncte ale meciului, iar la final jucătorii s-au putut bucura de o victorie mare, încheiată cu 16-14 în decisiv.

Pentru SCMU va urma un joc teoretic facil pe teren propriu, cu Universitatea Cluj.

Citește și: „U“ Craiova – Rapid / CCA a stabilit brigada derbiului de pe „Ion Oblemenco“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS