7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiMisiune îndeplinită. SCMU Craiova a învins Știința București și a revenit pe podium

Misiune îndeplinită. SCMU Craiova a învins Știința București și a revenit pe podium

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au obținut maximum de la turneul din Bănie, așa cum își propuneau de la început. După victoria importantă cu Steaua, de sâmbătă, scor 3-1, băieții lui Pascu au trecut la pas și de Știința București, cu scorul de 3-0 (25-13, 25-13, 25-13) și astfel au revenit pe locul al treilea în clasamentul Diviziei A1. De menționat că formația din Bănie are un meci mai puțin disputat decât echipele urmăritoare, Steaua, Dinamo și Unirea Dej.

Alb-albaștrii au fost la conducerea jocului în permanență, diferența de valoare dintre cele două formații fiind vizibilă încă de la primele mingi. Oltenii au jucat și cu frâna de mână trasă, dar, chiar și așa, au făcut un meci foarte bun și s-au impus categoric. Echipa tânără trimisă în teren de Știința București nu a reușit să le pună „leilor“ probleme în niciun moment, iar diferența pe seturi a fost, de fiecare dată, destul de mare.

SCMU Craiova: Gommans, Kovacevic, Bartha, Lică, Suson, Diaconescu (L), Teleleu, Călin, Georgescu, Grigoraș, Lupu.

Pentru SCMU Craiova va urma, la jumătatea lunii martie, un nou turneu dificil. De această dată, trupa lui Dănuț Pascu va da piept cu Dinamo București și Unirea Dej, două formații cu pretenții în acest sezon.

Citește și: Un amical reuşit! „U“ II Craiova s-a impus în duelul cu Flacăra Horezu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS