16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiPunct ochit, punct lovit. Voleibalistele Craiovei au îndeplinit prima misiune din Banat

Punct ochit, punct lovit. Voleibalistele Craiovei au îndeplinit prima misiune din Banat

Echipa feminină de volei SCMU Craiova a debutat perfect la turneul Diviziei A2 Vest, desfășurat în Banat. Echipa lui Lucian Zlotea a defilat în partida cu CSM Timișoara, pe care a învins-o categoric, scor 3-0 (25-9, 25-10, 25-10), la capătul unui meci controlat în totalitate.

Oltencele nu au avut nicio emoție în această partidă, fiind echipa mult mai valoroasă și mai experimentată. Toate cele trei seturi au fost câștigate aproximativ la fel, iar declarația antrenorului Craiovei, Lucian Zlotea, înainte de turneu, cum că echipa sa nu va avea probleme în primele două jocuri, rămâne în picioare.

Lot SCMU Craiova: Mihaela Truță, Anca Mănuc, Iulia Zlotea, Alexandra Brabete, Ramona Marciu, Ștefania Șuțan, Ana Stoian, Charlotte Plumereau, Beatrice Iliescu, Evgenija Milivojevic, Bianca Chifu, Roberta Pîrvan și Eva Vizitiu.

Menționăm că pe parcursul săptămânii trecute, una dintre sportivele noastre a fost testată pozitiv la Covid-19, iar Lucian Zlotea nu se va putea baza pe ea în aceste partide.

Tot astăzi, Politehnica Timișoara a reușit surpriza și s-a impus în fața formației din Turda, cu scorul de 3-1 (25-11, 25-11, 23-25, 25-23). Gruparea de pe Bega va avea sâmbătă un nou meci dificil, cu SCMU Craiova, cea mai valoroasă formație a turneului. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

Citește și: Horia Tecău a propus un obiectiv îndrăzneţ pentru România la Jocurile Olimpice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS