12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiEXCLUSIV / Lică şi Majstorovic nu vor face deplasarea la Galaţi

EXCLUSIV / Lică şi Majstorovic nu vor face deplasarea la Galaţi

Voleibaliştii de la SCMU Craiova vor disputa, miercuri, un nou meci de foc în campionatul intern. Elevii lui Dănuţ Pascu se vor duela cu Arcada Galaţi, campioana en-titre, într-un joc care va conta pentru a doua etapă din play-off.

Oltenii au câteva probleme de efectiv înainte de acest meci. Căpitanul Laurenţiu Lică şi Neven Majstorovic nu vor mai face deplasarea la Galaţi, din cauza unor mici accidentări. Chiar şi în aceste condiţii, alb-albaştrii vor încerca să producă surpriza şi să „răpună” liderul, chiar în propriul fief.

Lică: Nu este o accidentare serioasă

Căpitanul oltenilor, Laurenţiu Lică îi asigură pe suporteri că accidentarea sa nu este gravă şi că va reveni cu forţe proaspete din următoarea etapă.

„Am o mică problemă la genunchi şi am hotărât împreună cu domnul Pascu să nu forţez la acest meci. Nu este o accidentare serioasă, iar la următorul meci, cu Gloria Buzău, voi fi pregătit de „luptă”. De asemenea, nici Neven nu va face deplasarea la Galaţi, dar sunt sigur că băieţii vor face un joc bun şi fără noi”, a declarat Laurenţiu Lică, căpitanul Craiovei.

Citeşte şi: Simona Halep, aleasă jucătoarea lunii februarie în circuitul WTA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS