17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibaliştii lui Pascu debutează în play-off cu Unirea Dej

Voleibaliştii lui Pascu debutează în play-off cu Unirea Dej

Voleibaliştii Craiovei vor debuta în acest weekend în play-off-ul Diviziei A1. Trupa lui Dănuţ Pascu va primi vizita formaţiei Unirea Dej, o echipă tânără, care s-a impus la ultima vizită în Bănie. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

În cadrul unei conferinţe de presă, tehnicianul oltenilor, Dănuţ Pascu, a prefaţat duelul cu formaţia din Dej, de sâmbătă seară. Totodată, acesta a mărturisit că programul echipei sale din turul play-off-ului este unul destul de avantajos.

„Am avut o evoluţie bună până în acest moment, satisfăcătoare ca şi rezultate. În tur am pornit mai greu, am avut probleme cu ridicătorii şi aşa se explică eşecul cu Dej, de acasă, şi punctul pierdut cu Buzău. Sunt mulţumit de evoluţia echipei, de rezultatele de până acum. Din punctul meu de vedere, Galaţiul nu mai poate fi ajuns. Au şapte puncte în faţă şi e puţin probabil ca una dintre celelalte echipe să câştige tot, iar ei să piardă trei-patru jocuri. În schimb, noi, cu Dinamo şi Zalău ne vom lupta pentru un loc pe podium. Noi trebuie să tratăm toate meciurile serios, să ne pregătim bine, să ne facem tactica potrivită în funcţie de adversar. Ce pot promite eu este că vom juca la victorie fiecare meci”, a punctat tehnicianul oltenilor

„Aşteptăm cu încredere meciul”

„Dejul are o echipă care s-a comportat surprinzător de bine în acest campionat. Au jucători tineri, care vor să îşi facă un viitor în voleiul românesc şi niciun caz nu va fi un meci la îndemână. Dacă am reuşit să câştigăm la Dej, acelaşi lucru ne propunem şi acasă. Ne-am pregătit foarte bine, ne-am luat toate măsurile de rigoare şi aşteptăm cu încredere meciul“, a declarat Dănuţ Pascu, antrenor SCM „U“ Craiova.

„Uitându-mă la ultimele meciuri, pot spune că echipa joacă la un nivel ridicat, avem constanţă în evoluţii. Este un lucru care mie îmi dă speranţe şi cred că nu vom avea evoluţii modeste în acest play-off. Le-am spus şi jucătorilor înainte de ultimele două etape că trebuie să câştigăm ca să obţinem locul doi. Această poziţie ne oferă un program mai accesibil în turul play-off-ului. Avem un program bun, cel puţin în primele cinci etape şi, în cazul unor rezultate pozitive, ne putem gândi uşor, uşor la o medalie“, a completat tehnicianul oltenilor.

Suson: Sunt sigur că vom fi pe podium la finalul anului

Jucătorii Craiovei, Silviu Suson şi Neven Majstorovic, au vorbit despre primul joc din play-off, cel cu Unirea Dej, dar şi despre duelul intens la primele locuri din acest sezon. De asemenea, Silviu a declarat că are încredere în echipa sa şi este convins că la finalul anului se vor clasa pe podium.

„S-a terminat prima parte a acestui campionat. Am luat toate cele trei puncte în ultimul joc, cel cu Zalău, şi astfel ne-am distanţat puţin de Dinamo şi implicit de ei. Urmează o perioadă în care fiecare meci este ca o finală. Urmează un meci contra celor din Dej, pe care noi îl vom trata cu seriozitate şi vom încerca să obţinem toate cele trei puncte. Sunt sigur că vom fi pe podium la finalul anului. Chiar dacă Zalăul este la şapte puncte în spatele nostru, lupta continuă până la final. Este greu să ne mai gândim la titlu. Galaţiul are un lot bun, Dinamo la fel. Practic trebuie să învingem echipa din Galaţi de două ori ca să putem spera la titlu“, a spus Silviu Suson, jucător SCM „U“ Craiova.

„Consider că până în acest moment ne-am făcut treaba foarte bine. Pe parcursul primei părţi a campionatului, singura sincopă a fost cu Unirea Dej, acasă. În rest, suntem în grafic, având în vedere şi valoarea echipei şi a bugetului. Cu Unirea Dej va fi un meci greu, chiar dacă au o echipă tânără. Toţi vor să-şi demonstreze valoarea. Sunt motivaţi meci de meci şi, cu siguranţă, va fi foarte greu. Ei vor să se ridice la valoarea noastră şi să dovedească faptul că au o echipă de viitor. Mai avem 10 meciuri, iar Arcada are 7 puncte în faţa noastră. Nu ştiu câte şanse mai avem la titlu, dar cel mai important lucru în acest moment este meciul cu Dej“, a adăugat Neven Majstorovic.

Citeşte şi: S-a stabilit programul turneului semifinal. SCMU Craiova, debut cu Turda

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS