17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiUnirea Dej şi Kladno, următoarele ţinte ale voleibaliştilor

Unirea Dej şi Kladno, următoarele ţinte ale voleibaliştilor

Până la întreruperea campionatului, jucătorii de la SCM „U” Craiova vor avea un program încărcat, cu meciuri tari din trei în trei zile. Răzvan Olteanu şi Stanislaw Wawrznczyk consideră că echipa se află într-un moment foarte bun. De asemenea, ei spun că vor fi foarte greu de învins atâta timp cât evoluează la capacitate maximă.

„Suntem conştienţi că va fi foarte greu cu Dej, pentru că au o echipă bătăioasă, dar şi rezultate bune până în acest moment. Perioada care urmează va fi una de foc. Mai avem cinci meciuri până la pauza de Sărbători, toate foarte grele. Vom juca şi o dublă în Challenge Cup, cu formaţia din Cehia, Kladno. Noi ne dorim să ajungem cât mai departe în această competiţie. Echipa se află într-un moment bun, dar putem şi mai mult de atât. Suntem pe un drum ascendent, dar nu într-un vârf de formă. Şansele în dubla cu Kladno sunt 50-50. Trebuie să-i studiem, iar după primul meci vom vedea care sunt şansele noastre cu adevărat“, a spus Răzvan Olteanu.

„Dacă ne vom afla la cel mai bun nivel al nostru, nu au cum să ne învingă”

„Dacă vom juca la nivelul nostru cel mai bun, cu siguranţă vom obţine toate cele trei puncte cu Unirea Dej. Apoi, va veni aici Kladno, în Challenge Cup. Cunosc mai bine această echipă, pentru că am jucat în liga din Cehia şi pot spune că au o echipă destul de puternică, cu jucători experimentaţi. În sezonul trecut, ei s-au clasat în primele patru, deci joacă un volei bun. Avem o şansă bună de a ne califica în optimile competiţiei, dar trebuie să fim foarte atenţi şi să nu le facem greşeli. Avem încredere că atât în jocul de sâmbătă, cu Dej, cât şi în cel cu Kladno putem obţine victorii de trei puncte. Totul depinde de noi. Dacă ne vom afla la cel mai bun nivel al nostru, nu au cum să ne învingă“, a punctat Stan Wawrznczyk.

Poate te interesează şi: Dănuţ Pascu: Am căpătat maturitate şi personalitate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS