12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiDănuţ Pascu: Am căpătat maturitate şi personalitate

Dănuţ Pascu: Am căpătat maturitate şi personalitate

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova va primi sâmbătă, de la ora 17.00, vizita formaţiei Unirea Dej, în etapa a 8-a din Divizia A, pentru ca miercuri, de la ora 18.00, să se dueleze cu formaţia cehă Kladno Volejbal, în şaisprezecimile Challenge Cup.

Tehnicianul Craiovei s-a arătat mulţumit de jocul elevilor săi din ultima perioadă şi a dezvăluit care sunt atuurile trupei din Dej.

„Venim după o perioadă bună, cu rezultate bune atât în campionat, cât şi în Challenge Cup. Echipa a crescut de la meci la meci şi cred că suntem într-o stare bună competiţională la ora actuală. Legat de partida cu Unirea Dej, consider că va fi un meci dificil, pentru că ei au o echipă care împleteşte dorinţa de afirmare şi valoarea unor jucători tineri cu a unor jucători străini. Împreună compun o echipă solidă, luptătoare şi nu trebuie să uităm că au pierdut acasă cu 3-2 duelul cu Dinamo. Am căpătat maturitate şi personalitate, dar cred că putem juca şi mai bine. Depinde de noi cum vom aborda aceste cinci meciuri. Vom juca din trei în trei zile, ne vom deplasa şi la Zalău. Trebuie să ne dozăm foarte bine efortul şi să fim atenţi la refacerea de după meciuri. La ora actuală, când o echipă joacă din trei în trei zile, intervine treaba antrenorului, cum dozează efortul la antrenamente şi cum abordează refacerea“, a declarat Dan Pascu

„Este foarte important să nu pierzi punct acasă

După victoria spectaculoasă cu Waldviertel, din turul precedent al Cupei Challenge, gruparea craioveană urmează să întâlnească un alt adversar dificil, Kladno Volejbal, din Cehia. Tehnicianul Craiovei consideră că victoriile la zero pe teren propriu sunt foarte importante în economia calificării.

„Kladno este o echipă solidă, de gabarit. Majoritatea trăgătorilor au peste doi metri. La prima vedere, va fi mai greu decât meciul precedent, cu formaţia din Austria. În aceste faze, este foarte important să nu pierzi punct acasă. Obiectivul nostru din primul meci este să câştigăm toate cele trei puncte. Au un mic avantaj, dar se va juca până la ultimul punct“, a adăugat antrenorul Craiovei.

Citeşte şi: Nimic nou. Craiova pierde clar la Sibiu după un joc cu multe greșeli

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS