10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetNimic nou. Craiova pierde clar la Sibiu după un joc cu multe greșeli

Nimic nou. Craiova pierde clar la Sibiu după un joc cu multe greșeli

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a pierdut și duelul de miercuri seară, din sala „Transilvania”, împotriva campioanei CSU Sibiu. Oltenii au cedat cu scorul de 72-60 după un alt meci în care s-au întrecut în ratări. Partida a contat pentru etapa a 8-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Primul sfert din Sala Transilvania a fost echilibrat. Craiova a înscris primele două coșuri ale meciului, după care au ieșit la rampă aruncătorii formației din Sibiu. Tohătan și Chatman au înscris din afara semicercului și au recuperat din handicap. De partea cealaltă, Omari Gudul și Durrell Pratt se pot remarca după primele 10 minute din tabăra oaspeților. A fost 18-16 la capătul primului sfert.

Actul secund a fost la discreția gazdelor, care s-au detașat pe tabelă chiar și la opt puncte. Băieții lui Todorov au fost din nou de nerecunoscut, după ce începuseră destul de bine meciul. Lipsa de luciditate pe atac și greșelile din apărare le-au permis sibienilor să își păstreze cele opt puncte avantaj și la pauza mare, scor 34-26.

Trupa lui Todorov, de nerecunoscut

Actul al treilea a adus mai multe puncte de ambele părți, dar tot cu un plus pentru Sibiu. Chiar dacă trupa lui Fleșeriu a greșit foarte mult pe apărare și a irosit mingi bune pe fazele ofensive, SCM „U” Craiova nu a reușit să profite deloc. Înainte de ultimele 10 minute, tabela indica 55-45 pentru CSU Sibiu.

În ultimul sfert, cele două echipe au mers cap la cap, iar de câștigat au avut doar sibienii. Aceștia s-au impus cu scorul de 72-60 și au ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă în LNBM. De partea cealaltă, gruparea olteană se află într-o criză de rezultate. Trupa lui Todorov a înregistrat al patrulea eșec consecutiv în campionat și este nevoită să câștige meciul următor, cu BC Timișoara, pentru a mai spera la Top 6.

CSU Sibiu: Tohătan (13), Chatman (18), Philmore (17), Torok (6), Stewart (3), Stan, Gavriloaia, Jordan (2), Cooper (8), Falker (5), Paliciuc, Rosenfeld. Antrenor: Dan Fleșeriu.

SCM „U” Craiova: Bagairea, Byrd (3), Berceanu, Troupe (10), Laser (13), Gudul (11), Pratt (14), Diculescu (7), Năsturescu, Stoyanov (2), Țibîrnă. Antrenor: Aleksandar Todorov.

În următoarea etapă, SCM „U” Craiova va primi vizita formației BC Timișoara. Partida va avea loc duminică, la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Citește și: România, dezavantajată de noul sistem de calificare la CM 2022

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS