8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCM „U” Craiova a cedat în patru seturi primul duel cu Waldviertel

SCM „U” Craiova a cedat în patru seturi primul duel cu Waldviertel

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a pierdut prima manșă din turul doi preliminar al Cupei Challenge. Elevii lui Dănuț Pascu au fost învinși cu scorul de 3-1 (29-27, 25-17, 16-25, 25-22), în deplasare, de formația austriacă Waldviertel.

Primul set a fost unul de luptă. Ambele formații au stat aproape una de cealaltă și au încercat să puncteze la fiecare acțiune. Câștig de cauză au avut în cele din urmă austriecii, care s-au impus cu 29-27. De menționat că oltenii au avut minge de set la scorul de 25-24. Aceștia nu au reușit să profite și să treacă în avantaj, iar austriecii i-au taxat.

Setul doi a fost la îndemâna formației gazdă. Aceștia au condus încă de la primele puncte și nu le-au permis craiovenilor să se apropie pe tabelă. S-a încheiat 25-17, iar victoria se îndrepta cu pași repezi spre austrieci.

Set trei perfect, dar insuficient pentru victorie

După două seturi însușite și cu puțin noroc de Waldviertel, a urmat un act trei perfect reușit de băieții lui Dănuț Pascu. Aceștia practic nu le-au dat nicio șansă adversarilor și s-au impus clar, cu scorul de 25-16. Însă, în setul al patrulea, craiovenii au cedat cu 25-22 și astfel pornesc cu un handicap de două seturi înaintea returului din Bănie.

Partida retur dintre SCM „U” Craiova și Waldviertel se va disputa pe 27 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Ștefan Vlădoiu, convocat pentru dubla cu Finlanda și Irlanda de Nord

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS