Acasă Sport Fotbal Ștefan Vlădoiu, convocat pentru dubla cu Finlanda și Irlanda de Nord

Ștefan Vlădoiu, convocat pentru dubla cu Finlanda și Irlanda de Nord

-

Jucătorul Universității Craiova, Ștefan Vlădoiu, a fost convocat de Mirel Rădoi pentru dubla cu Finlanda și Irlanda de Nord, din preliminariile pentru Euro 2021. Craioveanul îl va înlocui pe jucătorul lui Gaz Metan Mediaș, Mihai Velisar. Acesta s-a prezentat la lot cu probleme musculare, iar staff-ul tehnic, împreună cu cel medical, a decis că fundașul de la Gaz Metan nu va putea fi recuperat în timp util.

Vlădoiu va ajunge în cantonametul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea în această seară, pentru ca mâine dimineață să dispute primul antrenament alături de ceilalți tricolori.

Echipa națională U21 a României va susține în această lună două meciuri din cadrul preliminariilor pentru EURO 2021. Primul joc al tricolorilor va fi pe 14 noiembrie cu Finlanda. Partida se va desfășura pe stadionul „Anghel Iordănescu”, din Voluntari, de la ora 20.00. Al doilea joc va fi în deplasare la Irlanda de Nord, pe 19 noiembrie, de la ora 19.30.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Răzvan Burleanu dezminte că selecţionerul Contra ar fi fost amendat

ȘTIRI VIDEO GdS

Părintele proiectului Dacia Logan a murit

Grupul auto Renault l-a pierdut pe Gérard Detourbet, cel care a stat la baza conceptului low-cost în cadrul grupului francez. Gérard Detourbet...