11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Acasă Sport SCM „U” Craiova a învins iar Zalăul şi a ridicat trofeul „Radu Zamfirescu”

SCM „U” Craiova a învins iar Zalăul şi a ridicat trofeul „Radu Zamfirescu”

0
SCM „U” Craiova a învins iar Zalăul şi a ridicat trofeul „Radu Zamfirescu”

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a câştigat, sâmbătă, cea de-a 8-a ediţie a Cupei „Radu Zamfirescu”. Elevii lui Dănuţ Pascu au trecut de ACSM Zalău, cu scorul de 3-1, în meciul decisiv pentru prima poziţie.

Reamintim că „leii” din Bănie au câştigat şi precedentele două jocuri de la Cupa „Radu Zamfirescu”. Aceştia s-au impus cu scorul de 3-0 în primul meci disputat în compania formaţiei ACSM Zalău şi tot cu 3-0 în duelul cu Universitatea Cluj.

Cu Bartha şi Dal Bosco într-o formă destul de bună, echipa din Sălaj a început mai bine meciul. După mai multe puncte câştigate la fileu, zălăuanii s-au impus în primul set cu scorul de 25-22. Actul secund a fost la discreţia gazdelor, care au condus încă de la primele puncte. S-a încheiat 25-18 pentru olteni, care deja îşi asiguraseră primul loc la finalul competiţiei.

Seturile doi şi trei au fost fără istoric. SCM „U” Craiova s-a impus cu 25-19 şi 25-22, iar Cupa „Radu Zamfirescu” se adaugă şi în acest an în vitrina formaţiei din Bănie.

SCM „U” Craiova: Ionuţ Teleleu, Stanislaw Wawrzyńczyk, Robert Călin, Andrei Georgescu, Andrei Grigoraş, Ştefan Lupu, Liviu Suson, Filip Sestan. Antrenor: Dănuţ Pascu.

ACSM Zalău: Leo Dal Bosco, Gabriel Cherbeleaţă, Paul Somoi, Ovidiu Darlaczi, Gabriel Ghionea, Cristi Bartha, Şerban Paşcan, David Szabo, Alexandru Muscina, Andrei Spînu. Antrenor: Bogdan Tănase.

De menţionat că Răzvan Olteanu, Igor Jovanovic, Neven Majstorovic (calificat cu naţionala Serbiei în finala Campionatului European) şi căpitanul Laurenţiu Lică nu au evoluat în partida decisivă cu Zalău.

Pentru SCM „U” Craiova va urma un alt turneu amical amical, de data aceasta organizat în Sălaj. În cadrul acelei competiţii vor mai participa adversarii de astăzi, ACSM Zalău , dar şi Baia Mare.

Citeşte şi: Liga Elitelor U19 / „GP” Craiova a dezamăgit cu Ardealul Cluj