17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMonica Melencu a acceptat să i se recolteze noi probe ADN

Monica Melencu a acceptat să i se recolteze noi probe ADN

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a acceptat astăzi să i se recolteze noile probe ADN, informează Mediafax.

Femeia a declarat că a fost convinsă de avocat să meargă la Bucureşti şi să se supună recoltării de probe.

A pus însă condiţia ca avocatul Tonel Pop să asiste la recoltare şi să fie dusă cu maşina la Bucureşti, de către anchetatori.

„Am luat o hotărâre după ce domnul avocat a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice. După îndelungi discuţii cu familia am hotărât să fiu de acord cu condiţiile următoare. Să fie de faţă domnul avocat Tonel Pop la recoltare şi să fiu dusă cu maşina la Bucureşti de către organele de anchetă. Nu am posibilităţi materiale, mai ales că m-au amendat cu 5.000 de lei. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm în acest moment”, a declarat Monica Melencu, pentru Antena 3.

Jandarmii şi agenţii au mers, vineri, la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă.

Ulterior, s-a simţit rău şi a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, de unde a fost externată astăzi.

Mandatul a fost emis după ce mama Luizei a refuzat să se prezinte, joi, la sediul DIICOT Bucureşti pentru a-i fi prelevate probe biologice, chiar dacă a primit citaţie în acest sens. Ea a primit şi o amendă de 5.000 de lei pentru refuzul său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS