17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNovak Djokovic, start cu ceva emoţii la Turneul Campionilor 2023

Novak Djokovic, start cu ceva emoţii la Turneul Campionilor 2023

Novak Djokovic, campionul en-titre, a revenit cu victorie la Torino. Sârbul l-a învins la capătul unui meci extrem de spectaculos pe Holger Rune, iar acum e sigur de faptul că va încheia sezonul 2023 pe locul 1 ATP.

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP și campionul en-titre, a revenit cu victorie la Turneul Campionilor. Cel mai titrat tenismen din istorie l-a învins cu mari emoții pe Holger Rune (10 ATP) cu scorul de 7-6 (4), (1) 6-7, 6-3, la capătul unui meci care a durat mai bine de trei ore de joc.

Nole și Rune au fost de nedespărțit în primele două seturi, fiind nevoie de două tie-break-uri. Primul a fost adjudecat de sârb (7-4), iar al doilea categoric de danez (7-1).

S-a ajuns într-o manșă decisivă, acolo unde, per total, Nole a fost mai bun. Sârbul și-a cedat serviciul o dată, dar a recuperat de la retur. A reuşit două break-uri în total, suficient pentru a-şi adjudeca prima victorie dela această ediţie a Turneului Campionilor.

În Grupa Verde a mai avut loc duminică meciul dintre Jannik Sinner și Stefanos Tsitsipas. A fost 6-4, 6-4 pentru italianul pregătit de Darren Cahill.

În următoarea etapă din Grupa Verde vor avea loc meciurile: Novak Djokovic – Jannik Sinner și Holger Rune – Stefanos Tsitsipas.

Citeşte şi: Jannik Sinner, victorios în primul meci de la Turneul Campionilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS