11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisÎncă o retragere de la Transylvania Open! Emma Răducanu nu mai vine la Cluj

Încă o retragere de la Transylvania Open! Emma Răducanu nu mai vine la Cluj

Emma Răducanu trebuia să participe la Transylvania Open, începând cu 10 octombrie, însă campioana de la US Open a decis să se retragă.

Emma Răducanu era una dintre jucătoarele cu nume care își anunțaseră prezența la Transylvania Open WTA250, turneu care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 8-16 octombrie 2022. Totuși, sportiva din Marea Britanie a decis să se retragă din cauza unei accidentări, notează Eurosport.

Reamintim că Emma Răducanu a fost nevoită să se retragă din meciul din semifinale la Seul cu Jelena Ostapenko. Ulterior, Emma a mers la Ostrava și a fost eliminată, încă de la primul meci disputat acolo, de către Daria Kasatkina.

„Din nefericire, Emma Răducanu este forțată să se retragă de la Transylvania Open din cauza unei accidentări la încheietura mâinii. Însănătoșire grabnică, Emma. Așteptăm să te vedem în curând. O inimă de la prietenii tăi de la Cluj”, au transmis organizatorii, într-un comunicat pe rețelele de socializare.

Anul trecut, la prima ediţie a turneului, Emma Răducanu a ajuns până în sferturile de finală. În prezent, sportiva cu tată român şi mamă chinezoaică ocupă locul 67 în clasamentul WTA.

Citeşte şi: Veşti bune de la Ruse şi mai puţin bune de la Jaqueline! Gabi e în semifinale la Monastir

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS