23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAlexandra Cadanţu-Ignatik, eliminată în primul tur la Varşovia (WTA)

Alexandra Cadanţu-Ignatik, eliminată în primul tur la Varşovia (WTA)

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu-Ignatik a fost învinsă cu 6-1, 6-1 de argentinianca Nadia Podoroska, luni, în prima rundă a turneului WTA 250 de la Varşovia, dotat cu premii totale de 251.750 de dolari. Sportiva noastră (32 ani, 172 WTA), venită din calificări, a cedat după o oră şi 10 minute.

Alexandra Candanţu a făcut doar 14 puncte cu serviciul, comiţând şi 5 duble greşeli, informează Agerpres.

Podoroska (25 ani, 211 WTA) are acum 2-1 în meciurile directe cu românca, pe care a mai învins-o în 2016, în optimi la Hodmezovasarhely (Ungaria), cu 7-6 (1), 6-4. Alexandra s-a impus în 2017, în calificări la Istanbul, cu 6-2, 4-6, 6-3.

Cadanţu s-a ales cu un cec de 2.725 de dolari şi 19 puncte WTA.

Pe tabloul principal se mai află o româncă, Ana Bogdan. Begu, care era a patra favorită şi care duminică a câştigat titlul la Palermo, s-a retras din competiţie. Ea ar fi trebuit să joace în primul tur contra ucrainencei Katerina Baindl, venită din calificări. Ana Bogdan o va înfrunta pe spaniola Nuria Parrizas Diaz, cap de serie numărul şapte.

De remarcat că Alexandra Cadanţu-Ignatik şi Gabriela Lee vor face pereche la dublu, urmând să joace în primul tur contra maghiarelor Reka Jani/Adrienn Nagy. Ana Bogdan o va avea ca parteneră pe Kristina Mladenovic (Franţa), adversarele lor din prima rundă fiind principalele favorite, Anna Bondar (Ungaria)/Kimberley Zimmermann (Belgia).

Citeşte şi: Handbal l SCMU Craiova s-a impus la limită în amicalul de la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS