13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTrei din trei la Birmingham! Sorana Cîrstea, victorie frumoasă cu Rogers, în primul tur

Trei din trei la Birmingham! Sorana Cîrstea, victorie frumoasă cu Rogers, în primul tur

Sorana Cîrstea a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Shelby Rogers, în primul tur de la Birmingham. Românca s-a impus greu, dar meritat, scor 6-3, 4-6, 6-1 şi astfel accede în faza optimilor de finală ale turneului britanic. În urma acestui succes, toate cele trei sportive din România prezente la Birmingham au trecut de primul tur.

Trei break-uri în patru game-uri au avut loc în startul jocului, iar Sorana a trecut în faţă, scor 3-1. Din acel moment, cele două sportive şi-au făcut serva, iar câştig de cauză a avut jucătoarea noastră, care a trecut în faţă pe tabelă. În actul al doilea s-a mers cap la cap până la 4-4, când americanca a făcut un break important, iar pe serviciu nu a întâmpinat probleme.

Meciul a intrat astfel în decisiv, unde Sorana şi-a ridicat nivelul. A pierdut un singur game, acela pe serviciul adversarei, și a închis partida cu prima minge decisivă!

În turul 2, românca o va înfrunta pe Aleksandra Krunic. Sportiva din Serbia a intrat pe tabloul principal din postura de „lucky loser” și a învins-o în prima rundă pe Petra Martic, 6-4, 7-6 (8-6).

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, în faţa unei posibile colaborări cu Daniel Dobre

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS