3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabi Ruse, aproape de o mare lovitură la dublu! Românca e în sferturi la Paris

Gabi Ruse, aproape de o mare lovitură la dublu! Românca e în sferturi la Paris

Gabriela Ruse şi ucraineanca Marta Kostyuk s-au calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros. Cele două au trecut în turul al treilea, scor 4-6, 6-3, 6-4, cuplul Catherine Mcnally/Shuai Zhang (SUA/China), cap de serie numărul 4.

Pentru un loc în semfinale, Ruse și Kostyuk se vor lupta cu perechea Madison Keys / Taylor Townsend.

Pentru calificarea în sferturi, Gabriela Ruse și Marta Kostyuk vor primi un premiu total de 79.500 de euro și câte 430 de puncte în ierarhia WTA de dublu.

„Un meci foarte lung și greu pentru că am jucat cu niște adversare foarte experiementate, au multe meciuri de dublu în picioare. Nu știu dacă împreună au jucat de foarte multe ori dar joacă destul de bine dublu. E clar, au fost favoritele 4. Am aflat după meci asta. E deja a doua oară când ajung în sferturi la un Grand Slam, am mai jucat și cu Monica Niculescu.

M-am bucurat mult că am reușit cu Marta să câștigăm și să ajungem în sferturi. Chiar din momentul în care mi-a scrirs mesajul și m-a întrebat dacă vreau să joc dublu cu ea m-am gândit oare de ce nu ne-am gândit la această echipă mai demult“, a declarat Gabi Ruse, citată de Prosport.

Citeşte şi: Nadia Comăneci: „Am avut multe emoții pentru Irina, am încurajat-o în permanență!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS