10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBuzărnescu și Bara au jucat doar un meci la Roland Garros! Româncele, învinse categoric

Buzărnescu și Bara au jucat doar un meci la Roland Garros! Româncele, învinse categoric

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 120 WTA) a părăsit Roland Garros încă din primul tur, după înfrângerea cu Madison Brengle (32 de ani, 57 WTA), scor 1-6, 2-6. De asemenea, nici Irina Bara nu a avut prea multe de spus în disputa cu Yulia Putintseva (27 de ani, 37 WTA), în fața căreia a cedat cu scorul de 3-6, 1-6. Astfel, cele două sportive ale României au părăsit destul de prematur turneul de la Paris.

Buzărnescu nu a reușit să își surprindă adversara mult mai bine clasată, fiind învinsă într-o oră și 15 minute. Mihaela a început ezitant partida cu Brengle, pierzând pe propriul serviciu încă din primul game. Ulterior, sportiva din România a câștigat un singur game din primul set, încheiat după doar 30 de minute.

Buzărnescu a început mai consistent setul secund, a făcut break în primul game de serviciu al adversarei, însă nu a reușit să își continue evoluția solidă. Brengle s-a desprins ulterior, după scorul de 2-2. Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a câștigat 4 game-uri la rând și s-a calificat în turul secund la Roland Garros.

Nici Bara nu a mișcat

De partea cealaltă, Yulia Putintseva, considerată favorită înainte de meciul cu Bara, și-a respectat statutul și a pus capăt duelului în puțin peste o oră. După un început ezitant, în care a pierdut primul game al meciului chiar pe propriul serviciu, Irina Bara a revenit în meci, ducând scorul la 3-3. De acolo, însă, românca nu a mai câștigat nici măcar un game. Putintseva a fost mai precisă și a câștigat primul set în numai 39 de minute, scor 6-3.

Actul secund a fost și mai dezechilibrat. Deși Irina a dat semne că este în continuare în meci, punctând pe tabelă în game-ul de debut, sportiva din Kazahstan a rezolvat rapid soarta duelului. De la 1-0 pentru Bara, au urmat 6 game-uri câștigate la rând de Putintseva.

Atât Buzărnescu, cât și Irina Bara s-au ales cu un cec de 60.000 de euro şi 40 de puncte WTA.

Citește și: A durat două zile, dar a meritat! Irina Begu a învins-o cu greu pe Paolini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS