16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMihaela Buzărnescu: „Sunt norocoasă să revin pe tabloul principal de la RG“

Mihaela Buzărnescu: „Sunt norocoasă să revin pe tabloul principal de la RG“

Mihaela Buzărnescu (România, 118 WTA) se declară norocoasă pentru că a intrat pe tabloul principal la Roland Garros, deși a pierdut în ultimul tur al calificărilor. Reamintim că Buzărnescu a avut mare noroc și a intrat pe tabloul principal de la Roland Garros ca lucky loser, iar în primul tur va da peste Madison Brengle (SUA, 58 WTA)!

Sunt norocoasă să revin pe tabloul principal la Roland Garros”, a fost mesajul sportivei în vârstă de 33 de ani. Buzărnescu a făcut o figură frumoasă la ediția precedentă a Grand Slam-ului parizian, pierzând greu în fața Serenei Williams în turul al doilea, scor 3-6, 7-5, 1-6.

Pe tabloul principal la Roland Garros 2020 au fost acceptate: Simona Halep (19 WTA), Sorana Cîrstea (27 WTA) Irina Begu (62 WTA), Gabriela Ruse (52 WTA) și Ana Bogdan (91 WTA)! Halep va deputa la turneul parizian contra Nastasjei Schunk, Begu o întâlnește pe Jasmine Paolini (Italia, 57 WTA), Ruse joacă cu Elise Mertens (Belgia, 33 WTA), iar Bogdan va da piept cu Victoria Azarenka (Belarus, 15 WTA). Irina Bara (114 WTA), singura româncă ce a câștigat toate cele trei meciuri din calificări, se va duela cu Yulia Putintseva (Kazahstan, 37 WTA) în runda inaugurală la Roland Garros! Sorana Cîrstea a acces deja în turul secund după 6-3, 6-3 cu Tatjana Maria.

Citeşte şi: Start perfect la Roland Garros! Sorana Cîrstea nu i-a dat nicio şansă Tatjanei Maria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS