8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisN-a mai vrut să joace şi meciul s-a încheiat! Marta Kostyuk a lăsat-o pe Ruse cu „ochii în soare“

N-a mai vrut să joace şi meciul s-a încheiat! Marta Kostyuk a lăsat-o pe Ruse cu „ochii în soare“

Ucraineanca Marta Kostyuk (19 ani, 59 WTA), partenera Gabrielei Ruse (24 de ani, 57 WTA) în turneul de la Roma, a mers la vestiare și nu a mai revenit pe teren după primul set al disputei cu rusoaicele Veronika Kudermetova (25 de ani, 28 WTA) și Anastasia Pavlyuchenkova (30 de ani, 20 WTA), pierdut 1-6.

Românca Gabriela Ruse și ucraineanca Marta Kostyuk au lăsat impresia că formează un tandem puternic, după ce au trecut cu 6-0, 6-2 de Ulrikke Eikeri (Norvegia) și Catherine Harrison (SUA), în primul tur la Roma. Dar meciul care a urmat, contra experimentatelor rusoaice Veronika Kudermetova și Anastasia Pavlyuchenkova, s-a încheiat într-un mod dezamăgitor!

Ruse și Kostyuk nu au avut replică în fața rusoaicelor, în primul act al disputei din optimile de finală de la Roma. La finalul setului inaugural, sportiva din Ucraina a cerut permisiunea să meargă la vestiare, aparent pentru un time-out medical, deși nu arătase slăbiciuni în timpul meciului. La finalul celor 10 minute de pauză, fără explicații suplimentare, fizioterapeutul turneului și-a făcut singur apariția pe teren și a transmis că Marta nu va reveni de la vestiare. 

Citeşte şi: Asta da revenire! Bianca Andreescu a ajuns în sferturi la Roma, dar urmează Swiatek!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS