20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep, după eliminarea de la AO: „Mă simt împăcată că am dat totul pe teren“

Halep, după eliminarea de la AO: „Mă simt împăcată că am dat totul pe teren“

Simona Halep (România, 30 de ani) a explicat înfrângerea dramatică din optimile Australian Open, scor 4-6, 6-3, 4-6 cu Alize Cornet (Franța, 32 de ani). Halep a vorbit pentru Eurosport după meci, mărturisind că a simțit dureri inimaginabile! Simo a vorbit și despre căderea suferită în clasament, până pe locul 23 WTA.

„Îmi place pe căldură, dar nu în extrem! M-a lovit rău căldura în primul set! M-a durut stomacul, mă durea ficatul! Cam toate m-au durut azi! Dar mă simt împăcată că am dat totul pe teren. Am făcut un meci bun contra unei jucătoare care dă totul pe teren și este o luptătoare desăvârșită. Mereu am jucat trei ore cu ea și știam dinainte că va fi foarte greu.

Tot respectul pentru ea, a meritat să câștige pentru că a fost mai puternică azi! Alize nu știu cât va mai câștiga, deoarece cu siguranță simte și ea meciul de azi. Dar am încredere în ea! Nu mă gândesc că am căzut în clasament. Dacă vrei să faci treabă bună, trebuie să bați pe oricine în orice tur! Sunt foarte mândră de tot ce am făcut în perioada asta, iar obiectivul meu e să revin sănătoasă la turneul următor”, a spus Simona.

Citeşte şi: Meci pe cinste, eșec dureros! Simona Halep, eliminată de Cornet de la AO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS