17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisProbleme peste probleme în Australia! Alți trei sportivi au scutire de la vaccinare

Probleme peste probleme în Australia! Alți trei sportivi au scutire de la vaccinare

Continuă problemele înainte de Australian Open. Cel puțin alți trei participanți la competiția de la Antipozi, cu aceeași scutire medicală ca și Novak Djokovic, se află deja în țară. Anunțul a fost făcut de către o sursă, pentru Reuters, care a mai specificat și faptul că este posibil să fi fost acordate scutiri și jucătorilor sau oficialilor care nu au ajuns încă în Australia.

Reamintim că lui Djokovic i-a fost anulată viza la sosirea în Australia, când oficialii au decis că documentația sa era insuficientă pentru a-i permite intrarea în țară, fiind nevaccinat. Acum, echipa de avocați a lui Djokovic pregătește documentele necesare să îi prelungească șederea, după o audiere ce va avea loc luni, la o instanță federală din Melbourne.

Câștigătorul a 20 de turnee de Grand Slam ar putea să nu fie singurul nevaccinat care speră să participe la Australian Open și care se confruntă cu o posibilă expulzare din țară. Ministrul de interne, Karen Andrews, a confirmat că forțele de frontieră australiene evaluează acreditările altor două persoane care au intrat în țară în baza aceleiași scutiri acordate lui Djokovic, informează stiripesurse.ro.

Citește și: Anisimova a mai făcut o „victimă“ din România. Irina Begu s-a oprit în sferturi la Melbourne

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS