6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / România este vicecampioană Europeană! Germania, mai puternică în finală

Tenis de masă / România este vicecampioană Europeană! Germania, mai puternică în finală

Reprezentativa României a fost învinsă de Germania, în finala Campionatului European de tenis de masă, care a avut loc în această săptămână la Cluj-Napoca.

După ce au trecut pe parcurs fără probleme de Belgia, Italia, Luxemburg și Franța, jucătoarele noastre au fost învinse de Germania în marea finală.Desfășurarea partidei a fost una dramatică, 3 dintre cele 4 meciuri fiind decise în set decisiv. Prima confruntare le-a adus față în față pe Bernadette Szocs și Nina Mittelham. Românca a pierdut cu 3-2, cedând cu 12-10 în setul decisiv, asta după ce a ratat mai multe mingi de meci, anunță Eurosport.

Germania s-a distanțat apoi la 2-0, după ce Sabine Winter a trecut cu 3-0 la seturi de Eliza Samara. Dana Dodean Monteiro a păstrat vii speranțele României, prin victoria cu 3-2 în fața lui Chantal Mantz, revenind de la 1-2 la seturi.Eliza Samara putea aduce egalarea pentru România, dar nu a avut forța necesară să o învingă pe Nina Mittelham. Eliza a condus cu 2-1 la seturi, dar a cedat în final cu 3-2 și Germania a devenit campioană europeană.

România a ratat, astfel, șansa de a cuceri pentru a 3-a oară consecutiv titlul continental pe echipe. În 2017, reprezentativa noastră a trecut de Germania, iar în 2019 a învins Portugalia în ultimul act.

Citește și: Halep, înainte de Indian Wells: „Mi-am pierdut ritmul, vreau să progresez tactic“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS