11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisLeylah Fernandez, după eșecul din finală: „Am crezut că trebuie să fiu calmă ca Federer“

Leylah Fernandez, după eșecul din finală: „Am crezut că trebuie să fiu calmă ca Federer“

Leylah Fernandez a fost învinsă de Emma Răducanu în finala de la US Open, dar a uimit întreaga lume a tenisului prin rezultatele înregistrate la New York. Sportiva din Canada a declarat, sâmbătă, că interacțiunea cu publicul o ajută să fie la cel mai bun nivel al său.

„Cred că voi purta această înfrângere cu mine pentru foarte mult timp. Dar asta mă va motiva să mă descurc mai bine data viitoare. Şi sunt, de asemenea, foarte mulţumită de felul în care am luptat, de modul în care am jucat, de modul în care m-am comportat pe teren. M-am îmbunătăţit foarte mult, în tenis şi mental. Am învăţat că joc bine când interacţionez cu publicul. Am crezut că trebuie să fiu calmă ca Federer. Sunt fericită că am constatat că joc mai bine când mă exprim şi primesc reacţii, încurajarea lor!

Acum nu ştiu ce va urma. Voi vorbi puţin cu părinţii şi antrenorul meu pentru a vedea care este cea mai bună idee. Următorul turneu va fi Indian Wells (începând cu 4 octombrie), aşa că vom vedea între timp”, a declarat Fernandez.

În vârstă de 19 ani, Leylah este una dintre marile surpriză de la actuala ediție a US Openului. Sportiva din Canada a trecut de numele importante ale circuitului, precum Naomi Osaka, Angelique Kerber, Elina Svitolina și Aryna Sabalenka.

Citește și: Emma Răducanu: „Dacă cineva mi-ar fi spus că o să câștig, nu aș fi crezut“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS