18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNu i-a ieşit nimic! Sorana Cîrstea, eliminată de la US Open încă din turul doi

Nu i-a ieşit nimic! Sorana Cîrstea, eliminată de la US Open încă din turul doi

Sorana Cîrstea a fost învinsă de americanca Shelby Rogers cu scorul de 7-5, 6-2, joi, la New York, în runda a doua a turneului US Open. Cîrstea (31 ani, 39 WTA) s-a înclinat după o oră şi 36 de minute, în ciuda unui start bun de meci, în care a condus cu 3-0 şi 4-1.

Românca a încheiat cu mai multe mingi direct câştigătoare, 20-16, dar şi mai multe erori neprovocate, 23-12. Cîrstea a reuşit un singur break (din 7 şase), în timp ce Rogers a avut un procentaj mult mai bun (4/8).

Rogers (28 ani, 43 WTA) câştigase singura confruntare anterioară, cu 6-4, 6-4, în 2016, în semifinale la Rio de Janeiro.

Cîrstea va primi un cec de 115.000 de dolari şi 70 de puncte WTA.

Sorana: „Am făcut un meci foarte prost“

Rezultatul final a fost unul dezamăgitor pentru Sori, mai ales pentru faptul că nu i-a mers aproape nimic.

„Am făcut un meci foarte prost. Probabil a fost cel mai prost meci al anului. Nu cred că are sens să intru foarte mult în detalii. Cert este că a fost un joc foarte slab din partea mea. O dreaptă care azi nu a găsit terenul. Adversara a fost solidă, a jucat ce trebuia. Dar totul a ținut de mine, am jucat extrem de slab, a fost probabil cel mai slab meci al anului.

Momentul cheie al meciului a fost atunci când mi s-a făcut primul break, acolo trebuia să reușesc să îmi mențin serviciul. Nu am prea multe lucruri să spun, nimic nu a mers, nici jocul din spate, nici jocul din față, nici retur, nici servici. A fost un joc slab din partea mea și cred că rezultatul spune suficient. Îmi asum înfrângerea, totul a ținut partea mea. Normal, sunt dezamăgită pentru că acest meci a venit într-un moment nepotrivit, dar nu am ce face decât să merg înainte“, a spus Sorana, citată de Eurosport.

Citeşte şi: Halep – Rybakina, meciul de interes naţional! Când are loc şi cine va transmite partida!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS