8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPână în semifinale le-a fost. Tecău și Rojer au scăpat victoria printre „degete”

Până în semifinale le-a fost. Tecău și Rojer au scăpat victoria printre „degete”

Horia Tecău și Jean Rojer au avut parte de un meci incredibil în semifinale la Hamburg, în Germania. Cuplul român-olandez a ratat prezența în ultimul act al turneului după ce a fost învins de către Venus și Peers, în trei seturi, scor 6-3, 5-7, 6-10, după doar o oră și 29 de minute de joc.

Primul set a început echilibrat, cu ambele echipe sigure pe propriul serviciu. Acest lucru a fost valabil doar până la scorul de 4-3, când sportivii noștri au reușit un break, care s-a demonstrat ca fiind decisiv pentru primul act, adjudecat cu 6-3.

Adversarii de astăzi s-au arătat afectați de pierderea primului set și au cedat un break și după reluarea jocului. La scorul de 5-4 a intervenit și prima „gafă” pe propriul serviciu, exact într-un moment decisiv al meciului, iar adversarii au trimis meciul în prelungiri. Tecău și Rojer nu și-au revenit, iar Venus și Peers au dus meciul în super-tiebreak cu un 7-5.

În decisiv, meciul a căpătat „trăsături” dramatice. Peers și Venus au început ca din „tun” și s-au distanțat rapid la 6-1. Doar că, sportivii noștri nu au renunțat și au revenit, egalând la 6. Finalul a fost de partea adversarilor, care s-au impus cu 10-6 și s-au calificat în finala de mâine.

Venus și Peers au înregistrat doar două duble greșeli, dar în momente importante ale meciului. De partea cealaltă, Tecău și Rojer se pot lăuda cu cinci ași.

În finala de duminică, Venus și Peers se vor duela pentru trofeu cu Dodig și Pavic. Croații au trecut în semifinale de Koolhof/Mektic cu un dublu 6-4.

Citește și: Miză mare pentru Simona! Titlul la Roland Garros o readuce pe primul loc mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS